Tatoeage behandeling

Ik ben aan huis gevestigd, dus kan in alle rust en privacy werken. Voor het zetten en bespreken van een tatoeage werk ik op afspraak. Dit om elke klant de volledige aandacht te kunnen schenken. U kunt een afspraak maken door te bellen of mailen.

Tijdens het voorgesprek bespreken we de mogelijkheden, wensen en risico’s. Zorg dat U goed weet wat uw wensen zijn. Neem foto’s of plaatjes mee zodat we samen een goed beeld krijgen van wat de wensen en mogelijkheden zijn. Hieruit zal ik een ontwerp maken en deze wordt in de vorm van een stencil op de huid gedrukt. Nadat de klant het ontwerp, kleuren en de plaatsing hiervan goedkeurd wordt deze getatoeëerd. Ik zal nooit starten met de behandeling zonder akkoord van de klant voor het ontwerp, kleurkeuze en plaatsing hiervan.

Zorg dat U uitgerust en verzorgd naar uw afspraak komt. Dit om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ik begrijp het volledig als U het een beetje spannend vindt. Ik zal er ook alles aan doen om U op uw gemak te stellen en er zover mogelijk een prettige behandeling van te maken. De behandeling wordt gegeven in een rustige en steriele omgeving. En naast een mooi resultaat staat hygiëne bij mij op nummer 1.

Handige tips voor U

Bereid U zich voor op het moment dat U een tatoeage neemt. Want tatoeëren is niet pijnloos. Neem eventueel voor de behandeling twee paracetamol in. Het is dragelijk maar niet pijnloos. Maar het spreekwoord luid; ‘ wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’. Gebruik 24 uur voor de behandeling geen aspirine, ibuprofen of degelijks, deze verdunnen het bloed en zullen de behandeling beïnvloeden.

Let op met het plannen van uw afspraak een dag na een leuk feestje. Alcohol maakt het bloed dun, dus drink 24 uur voor de behandeling geen alcohol. Zorg dat U goed heeft gegeten voordat U komt en drink veel water. Draag gemakkelijk zittende en vooral schone kleding, dit verkleint het risico op eventuele infecties. En draag geen strakke kleding op de plaats waar de tatoeage zal komen. Breng bij een tatoeage op de voet slippers mee.