permanente make-up om er altijd perfect verzorgd uit te zien

Bij permanente make-up worden eyeliners, lippen of wenkbrauwen permanent aangebracht.  Tijdens het sporten, wanneer U op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als U ’s morgens uit bed stapt, of U loopt door weer en wind, uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. Altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer uw gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat U geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart U zich dagelijks veel tijd.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat U er beter uit ziet.
Ik ben opgeleid tot pigmentatie specialist bij een erkend bedrijf en toonaangevend merk in de permanente make-up wereld. Ik werk met een pigmentatie apparaat wat gebruik maakt van naaldmodules. Uiteraard werk ik volgens de strenge eisen van het Landelijke Centrum Hygiëne en de GGD. Ik gebruik bij elke klant een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling vernietigd wordt.