permanente make-up wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft U vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauw meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. En nooit meer zelf tekenen!

Technieken

De laatste jaren heeft de markt zich enorm ontwikkeld. Zo zijn er verschillende technieken voor het pigmenteren van de wenkbrauwen mogelijk.

Schaduwtechniek

Met deze techniek worden de wenkbrauwen geaccentueerd door een schaduw aan te brengen onder de eigen haren. Het resultaat is te vergelijken met een schaduw die is aangebracht met een potlood.

Deze techniek is op verschillende manieren toe te passen. Zo kunt U kiezen voor een volledig geschaduwde wenkbrauw. Maar U kunt ook kiezen voor een powder effect, deze wenkbrauw is iets luchtiger geschaduwd en hier wordt in een contrast van licht en donker gewerkt. De powder brow zal iets sneller vervagen als de volledig geschaduwde techniek, omdat bij deze techniek minder pigment in de huid wordt gebracht. Op deze wijze zullen de wenkbrauwen er subtiel, gestyled en toch realistisch uitzien.

Hairstroke techniek

Met deze techniek boots ik haartjes na. Met een hele fijne naald in een PMU machine worden de haartjes een voor een in de huid gepigmenteerd. Deze techniek is met name geschikt voor mensen die gedeeltelijk of helemaal geen wenkbrauwen hebben.