permanente make-up behandeling

Voordat we met een permanente make-up behandeling starten hebben we eerst een voorgesprek. Dit gesprek kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en de risico’s. We bespreken samen uw wensen en hoe permanente make-up hierin kan voorzien. U kunt zelf uw wensen aangeven en ik zal U advies geven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen. Na dit gesprek zullen we indien nodig (bij wenkbrauwen bijvoorbeeld) starten met tekenen. Dit doe ik aan de hand van het meten van esthetische punten in het gelaat. Ik laat de klant altijd even naar de wenkbrauwen kijken, de klant beoordeeld deze en na akkoord start ik met pigmenteren. Ik zal nooit starten met de behandeling zonder akkoord van de klant voor de wenkbrauwen en kleurkeuze.

Zorg dat U uitgerust en verzorgd naar uw afspraak komt. Dit om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ik begrijp het volledig als U het een beetje spannend vindt. Ik zal er ook alles aan doen om U op uw gemak te stellen en er zover mogelijk een prettige behandeling van te maken. De behandeling wordt gegeven in een rustige en steriele omgeving. En naast een mooi resultaat staat hygiëne staat bij mij op nummer 1.

Handige tips voor U

Na een behandeling van permanente make-up mag de behandelde plek twee dagen niet nat worden. Dus misschien is het handig om U te douchen voordat U naar uw afspraak komt, dan kunt U uw haren nog lekker wassen. Bereid U zich voor op het moment dat U permanente make-up neemt. Want een PMU behandeling is niet pijnloos. Neem voor de behandeling twee paracetamol in. Het is dragelijk maar niet pijnloos. Maar het spreekwoord luid; ‘ wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’. En het gemak wat U er uiteindelijk van heeft zal het verzachten.

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen aspirine, ibuprofen of degelijks, deze verdunnen het bloed en zullen de behandeling beïnvloeden. Let op met het plannen van uw afspraak een dag na een leuk feestje. Alcohol maakt het bloed dun, dus drink 24 uur voor de behandeling geen alcohol. Bij een lipbehandeling; smeer preventief 5 dagen voor de behandeling zovirax uit een ongebruikte tube.